Ron Cremat per Festa Major!

Acompanyat d’havaneres amb el Grup Ultramar #fmigd22

Festa de Primavera

Avui al barri, petits i grans hem pogut gaudir d’una matinal lúdica 🎨 festiva 🥳 gràcies a la Festa de Primavera de l’associació de comerciants NouCentre 🧩 i molt contents de poder fer créixer el valor de la cultura del barri pintant els Gegants 👸🤴 del #PoblesecIgualada#SomGegantsSomPobleSec#Igualada Disseny figures El Drac Màgic

Concert de Nadales

Matí de reis!

Hem pogut gaudir del magnífic concert de Nadales a càrrec de la Coral Juvenil Xalest a la parròquia de la Sagrada Família amb la companyia dels veïns i Veïnes del barri!

Participem amb Marató

Aquest dissabte 18 de desembre hem organitzat un acte solidari per la Marató de TV3, ho hem fet conjuntament amb el centre de cosir Un Fil Vermell situat a l’Av. Barcelona, 20. Durant el matí la gent que s’ha apropat a la nostra parada han pogut degustar la fruita del nostre barri gràcies a la col.laboració de la fruiteria SERRA i CARMEN MIRANDA. També han omplert la butlleta per participar en el sorteig d’una magnífica vànova feta pels alumnes del centre Un Fil Vermell, aquest s’ha fet amb la participació del nostre alcalde, el Sr. Marc Castells i els regidors i regidores de l’Ajuntament.
Estem molt contents perquè una vegada més hem pogut veure com la suma d’esforços ha sigut tot un èxit tant com per la participació del veïnat del barri com per la recaptació aconseguida durant la jornada. Com Associació Veïnal esperem encapçalar moltes altres iniciatives solidàries com aquesta. Moltes gràcies a tots els participants!

Acte inaugural de l’encesa Nadalenca al barri

Des de l’Associació veïnal del Poble Sec volem donar les gràcies a tot el veïnat, comerços col·laboradors i Ajuntament d’Igualada per fer possible el projecte d’il·luminació Nadalenca al nostre barri.
Agrair també la presència dels diferents representants de l’Ajuntament, grups municipals i una especial menció a l’alumnat de l’Escola Municipal de Música, moltíssimes gràcies per la vostra actuació!

Sopar popular

El passat mes de juny es va presentar a Igualada la nova associació veïnal del Poble Sec. L’entitat neix de la voluntat d’uns quants veïns i veïnes de tenir un espai col·lectiu de trobada i de dinamització del barri i de la seva vida veïnal que feia anys que mancava, a més d’un lloc de debat i una mitjà per establir vincles de col·laboració entre totes les persones i les entitats de la zona.

En paraules de la nova junta “l’objectiu de l’associació és millorar la qualitat de vida de les persones, i ho pretenem fer gestionant iniciatives, fomentant la participació, representat al veïnatge, vetllant per la dinamització i l’ampliació de serveis al barri, donant suport a les reivindicacions i essent interlocutors amb les administracions i amb qui calgui”.

A més la nova associació veïnal ja ofereix un servei gratuït d’assessoria jurídica per als veïns i veïnes del Poble Sec que s’associïn, ofert pel Gabinet Jurídic Claramunt, per tal d’ajudar en les consultes que puguin sorgir sobre temes legals i jurídics, relacions amb valors cadastrals, urbanisme, obres, comunitats de propietaris, etc…

El plat fort de l’estrena de la nova associació serà el dia 20 de juliol on es recuperarà el Sopar Popular del Poble Sec, que tindrà lloc a la pista del Garcia Fossas. Després del sopar es podrà gaudir del Ball de Nit amb l’orquestra Vives Veus.

La nova associació ha comptat des de el primer dia amb la col·laboració i ajuda de l’Associació NOU CENTRE de comerços, negocis i entitats, des d’on també s’ha engegat un sorteig de tiquets per el sopar popular del dia 20, comprant en certs establiments del barri. També l’Ajuntament d’Igualada li ha donat suport.

L’Associació Veïnal del Poble Sec, per donar-se a conèixer, ja ha repartit per les bústies del barri díptics amb informació de l’associació i del sopar popular del dia 20 de juliol. A més, ha preparat quatre matinals per presentar-se als veïns i veïnes de la zona, la primera va tenir lloc el passat 22 de junt a la plaça Anselm Clavé i la segona el passat dissabte dia 29 a la plaça Pompeu Fabra. Per totes aquelles persones que vulguin conèixer l’associació, aportar idees i apuntar-se, poden anar aquest dissabte dia 6 de juliol a la zona de vianants del carrer Sant magí amb Av. Barcelona i també el proper dissabte dia 13 de juliol a la zona de vianants del carrer Sant Josep amb Av. Mestre Muntaner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.