Tenim moltes ganes de tornar a retrobar-nos amb tots vosaltres per compartir una bona estona. És per això que a partir d’aquest dilluns i fins a l’11 de juliol posem a la venda els tiquets per al Sopar Popular d’Estiu del nostre barri.
Ús animem que vingueu i participeu, i al mateix temps informar-vos que la vostra col.laboració també servirà per contribuir a la restauració dels gegants del barri.
Per comprar els vostres tiquets podeu adreçar-vos als punts de venda:

 • CENTRE CÍVIC NORD – Carrer Sant Martí de Tous, 6
 • OPCINATURA – Carrer Pierola, 5
 • SILXAMA BISUTERIA – Av. Barcelona, 21
 • PASTISSERIA PLA – Av. Barcelona, 22

Cinema a la fresca

Us comuniquem que a part del Sopar Popular d’Estiu que farem el dissabte 16 de juliol, també hem organitzat junt amb Plataforma per la Llengua i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada una sessió de Cinema a la Fresca Gratuit previst pel divendres 15 de juliol, començarem a partir de les 20 h amb jocs infantils per després acabar projectant la pel·lícula “Volant Junts” a les 22 h en punt.

Informar-vos que durant la tarda-nit es posarà servei de barra per poder prendre refrescos, aperitius, crispetes… I tot això ho farem a la pista esportiva de l’Escola Garcia Fossas.
Animeu-vos a venir! i gaudirem tots junts d’una bona pel.licula en català.

Assemblea General Oridinaria 2022

Benvolguts Socis i Sòcies,
Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el dijous 19 de maig al Centre Cívic Nord, carrer Sant Martí de Tous 6, a les 20.00 hores en primera i única convocatòria, sota el següent Ordre del Dia:

1. Balanç econòmic del 2020.
2. Resum activitats de l’exercici 2021.
3. Lectura i aprovació de l’estat de comptes de l’exercici 2021.
4. Presentació programa de treball per l’exercici 2021.
5. Aprovació del pressupost per l’exercici 2022.
6. Precs i preguntes

Cal informar que l’estat de comptes de la nostra associació està sempre a disposició de tots els socis que el sol·licitin.
Únicament els socis/es tindran dret a vot, però tothom tindrà dret a veu i la seva opinió serà escoltada de forma que us animem a participar-hi.

Projecte Comunitari

ℹ️ Comencem junts un projecte de Servei Comunitari amb l’alumnat de quart d’ESO del Institut Badia i Margarit.🆙 Volem fer de l’Associació un lloc d’aprenentatge on joves i adults conviuen en un mateix propòsit!▶️ agafant responsabilitats per fer valer la cultura, els valors tradicionals i al mateix temps conèixer i estimar el barri, la ciutat i les seves tradicions.#poblesecigualada#institutbadiaimargarit#somgegantssompoblesec#recuperemelsgegantsdelpoblesec

Bona Diada de Sant Jordi

Avui Felicitem el Jordi i la Montserrat 🥳 els Gegants del Poble Sec!!! 👸🏼🤴🏻Vine a buscar la teva Rosa 📍per l’Av. Barcelona, 42 cantonada C/ Sant Magí i emporta’t com obsequi un punt de llibre 📚dels teus gegants 😍Feliç diada de Sant Jordi 🌹📖🐲#poblesecigualada

Recuperem els Gegants del Poble Sec!

Aquest any estem duen a terme el projecte de restauració dels nostres gegants, el JORDI i la MONTSERRAT, ELS GEGANTS DEL POBLE SEC, són una de les quatre parelles històriques que es conserven a la ciutat d’Igualada. La parella va ser adquirida l’any 1953 a Barcelona per la comissió de cònsols del barri, formada per: A. Brunet, E. Sogas, J.Buria, J.Cañelles, J. Claramunt, J.Casellas, R. Diez, P.Riba, M.Cosme, Ll.Castelltort, J.M. Santiago, M.Riba, V.Casal, RR.Arans, A. Vilaseca, J.Balada, M Caseras, J.Cuadras, M.Morales, LL. Basas, A. Sagués i J. Guasch.

La parella va costar al voltant de vint-i- cinc mil pessetes i fou fruit dels beneficis obtinguts durant les festes d’aquell any i les aportacions voluntàries per part dels veïns i veïnes del nostre barri.

Actualment es troben en un estat molt delicat de conservació, pegats, afegits de fibra de vidre i capes de pintura, fan que els seus rostres i cossos es comencin a deformar, reclamant una intervenció urgent integral.

Per poder conservar aquest bé cultural del nostre barri, el Jordi i la Montserrat necessiten de la teva col.laboració.

Informar-te que per deixar constància de la teva participació tant el Jordi com la Montserrat portaran un pergamí a dins del seu cost amb els noms de totes les persones que han fet possible aquesta restauració.
Aprofitem l’avinentesa per adjuntar-te el projecte de restauració amb una breu explicació del que es vol fer i el cost de cada una de les partides pressupostàries que necessitem recaptar per portar a terme aquest projecte. 
Si estàs interessats en participar-hi, ens pots fer arribar els teus comentaris responent a aquest mateix correu o si ho prefereixes, et pots adreçar al telèfon de l’Associació 644564325. També pots consultar tota la informació a: http://www.poblesecigualada.cat/gegants-del-poble-sec/

Us informem que ja es pot renovar la vostra quota de soci per aquest 2022.

Fes-te’n Soci

Com s’ha de fer?

Et pots posar en contacte amb nosaltres trucant al telèfon de l’associació 644564325 de dilluns a divendres o a través del correu electrònic soci@poblesecigualada.cat

També ho pots fer omplint la butlleta que trobaràs en els següents establiments:

 • OPCINATURA – Carrer de Pierola, 5
 • PASTISSERIA PLA – Av. Barcelona, 22
 • SILXAMA BISUTERIA Creativa – Av. Barcelona, 21
 • ROBA HOME & DONA – Carrer Sant Magí, 98

Quota anual de 10€ per família

Que podràs dipositar al mateix moment que entreguis la butlleta. Si ho prefereixes també pots fer una transferència al numero de compte corrent de l’Associació:

 -> ES63 3140 0001 9800 1397 9300

i enviar-nos un correu electrònic amb les teves dades i el justificant. 

Per més informació ens trobaràs cada dimecres de 19h a 21h al Centre Cívic Nord, carrer de Sant Martí de Tous, 6

Recordeu que es posa a la disposició de tots els associats/des un SERVEI D’ASSESORAMENT TÈCNIC LEGAL amb el despatx professional Gabinet Jurídic Claramunt&Cia.Advocats.

LOTERIA I❤️POBLE SEC

Ja hem posat a la venda la LOTERIA de l’Associació Veïnal del Poble Sec!!!

Si en voleu, ja podeu adquirir-la a qualsevol dels comerços col·laboradors del nostre barri

Gràcies per la vostra col·laboració i molta sort!!!

PASTISSERIA PLÀ  – XARCUTERIA IBAÑEZ – LA CAFETERIA SOLER – PAPERERIA L’AVET – FORN DEL POBLE SEC – LA BODEGA

Gairabé totes les associacions de veïns demanem una reunió amb l’alcalde per parlar de seguretat ciutadana

Us informem que davant l’acumulació de successos ocorreguts últimament a la ciutat, la nostra Associació ha signat una carta conjunta amb onze associacions de veïns del nostre municipi i dirigida al Sr. alcalde Marc Castells, en què li demanem tenir una reunió urgent per parlar de la seguretat ciutadana a la nostra ciutat.

Som coneixedors que un diari de la nostra ciutat ha fet públic aquesta notícia per tal d’informar a la ciutadania de la nostra petició i de la resposta per part del Sr. alcalde, on ell mateix expressa les seves sospites que la carta enviada per les dotze associacions de veïns està polititzada i que té la intenció de desgastar al govern municipal.

https://veuanoia.cat/gairebe-totes-les-associacions-de-veins-demanen-una-reunio-amb-lalcalde-per-parlar-de-seguretat-ciutadana/?amp

Volem fer arribar el nostre malestar per aquestes declaracions, ja que en cap moment la nostra intenció ha sigut aquesta, tot el contrari, ens volem implicar oferint la nostra col·laboració per tal de millorar aquesta situació al més aviat possible.

D’altra banda, l’alcalde demana que no es creï una “falsa imatge d’inseguretat al nostre municipi” fet que entenem que és una falta de respecte cap als veïns i veïnes d’aquesta ciutat, ja que ara com ara encara no s’ha reunit amb nosaltres perquè puguem expressar les nostres inquietuds.

La Festa Major d’Igualada al teu carrer

Benvolguts Socis i Sòcies,
Informar-vos que aquest any per la festa major volem preparar un projecte de ciutat junt amb altres Associacions de veïns d’Igualada, és per això que si esteu interessats a engalanar el vostre carrer amb l’ajuda dels vostres veïns i veïnes del barri, només cal que ens feu arribar la vostra proposta, per la nostra part farem una valoració estimada del material necessari i ens encarregarem de proporcionar-lo a la vostra comissió per fer el muntatge. Per més informació, dubtes o suggeriments ens podeu contactar per correu o trucar al telèfon 644564325.

Recordeu que tenim data límit per recollir propostes fins al 10 de juliol. 

Assessoria jurídica per a veïns i veïnes del barri

Benvolguts socis i sòcies,

Es posa a la disposició de tots els associats, un servei d’assessorament tècnic legal amb el despatx professional Gabinet Jurídic Claramunt & Cia. Advocats, vinculat des de fa molts anys al nostre barri.

Es tracta d’un servei sense cost, obert a veïns i veïnes del barri per cada primera consulta d‘un tema. Les demés consultes sobre un mateix tema seran al preu especial de 25 € (IVA inclòs). Las actuacions judicials, prejudicials, de gestió o administratives estan concertades a preus especials.

Què podem consultar?

 • Drets del consumidor, inclòs dret bancari. 
 • Arrendaments, comunitat de propietaris (només per la comunitat), compravendes i demés contractes immobiliaris.
 • Pòlisses d’assegurances, sinistres o danys i accidents.
 • Família (tutela, matrimonial i parelles de fet de mutu acord).
 • Herències, particions, reclamació de legítimes.

Com s’ha de fer?

Posant-se en contacte amb el referit Gabinet al telèfon 93 804 61 00 o per correu electrònic a claramuntadvocats@claramutadvocats.com

Per poder optar aquest servei és imprescindible tenir al corrent el pagament de la quota de soci.

Quiosc al Parc Central:

Com Associació veïnal del Poble Sec d’Igualada hem traslladat a l’Ajuntament d’Igualada la proposta que ens han fet arribar el veïnat que viu a l’avinguda Mestre Muntaner, en referència a la pròxima obertura d’un quiosc al Parc Central d’Igualada.

Segons ens hem pogut informar per la premsa, fet que lamentem profundament, ja que per tal d’aconseguir una major acceptació per part del veïnat, i abans de fer-ho públic, ens hagués agradat poder explicar els avantatges que tindrà el fet de col·locar aquest quiosc en una zona tan atractiva com aquesta.

D’altra banda i per tal de contemplar altres alternatives respecte a la seva ubicació, lamentem el fet que no s’hagi consensuat amb totes les parts afectades, és per això que hem demanat el seu trasllat cap a una zona amb menys incidència veïnal i minimitzar les molèsties que es puguin derivar del seu ús, traslladant aquesta instal·lació al xamfrà situat entre els carrers França i l’avinguda Catalunya. El motiu d’aquest canvi és intentar respectar en la mesura del possible el descans del veïnat que viu just al davant del Parc Central, ja que en la ubicació prevista el seu radi d’incidència serà de 70 metres vers als 200 metres que tindríem amb la nostra proposta.

Acontinuació us informem de la resposta rebuda per part de l’Ajuntament amb els criteris que s’han tingut en compte a l’hora d’instal.lar el aquest Quiosc en la ubicació actual i no pas en la proposada per l’Associació:

En resposta al vostre escrit de data 3 de maig d’enguany, en què feu avinent la proposta de l’Associació veïnal del Poble Sec d’Igualada de traslladar el quiosc projectat en el Parc Central del carrer d’Itàlia a tocar del carrer de França, més allunyat de la zona habitada, us faig avinent que l’emplaçament del quiosc s’ha determinat tenint en compte els criteris que s’indiquen a continuació, amb la voluntat de garantir, d’una banda, el millor servei als usuaris del Parc i la seva seguretat i, de l’altra, evitar molèsties als immobles veïns, coincidint i donant resposta a la preocupació que ens expresseu.
Pel que fa al millor servei als usuaris del Parc, el quiosc disposa d’un cos destinat a lavabos, un dels quals plenament accessible amb cadira de rodes, per a persones amb mobilitat reduïda. Aquests lavabos es trobaran oberts al públic mentre el quiosc romangui obert i podran ser utilitzats per als clients del mateix i per a la resta d’usuaris del Parc Central, que en podran fer ús lliure i gratuïtament. En aquest sentit, la ubicació del quiosc en un punt de centralitat en l’entorn facilitarà l’ús dels lavabos pels usuaris del parc infantil que es projecta construir a l’illa colindant, compresa entre els carrers d’Itàlia i de Guimaraes.
Alhora, s’ha tingut en compte la seguretat dels potencials usuaris, tant dels lavabos com del quiosc, tenint en compte que el carrer d’Itàlia és un vial amb un nivell de trànsit rodat inferior al carrer de França, que, com sabeu, configura un dels eixos viaris d’unió de la ciutat amb el polígon industrial.
Finalment, s’ha valorat que la seva ubicació no provoqui molèsties al veïnat. En aquest sentit, s’ha tingut en compte l’existència d’una triple franja d’apantallament vegetal per absorbir els possibles sorolls provocats pel quiosc. La primera se situa en l’illeta que separa l’avinguda del Mestre Montaner amb l’avinguda de Catalunya i, en la que, recentment, s’han plantat 33 arbres en el tram comprès entre el carrer d’Òdena i el carrer de Sant Josep; la segona, se situa a tocar de l’avinguda de Catalunya on s’està portant a terme una plantació de prunus entre els arbres ja existents, a més d’una franja arbustiva; i, la tercera, se situa a tocar del passeig de vianants existent entre l’avinguda de Catalunya i el Parc Central. Ensems, per reforçar l’apantallament davant del so, s’ha previst que la disposició del quiosc també actuï com a pantalla, de manera que hi ha un tancament d’aquest a la part sud, que afavoreix que la sortida del soroll sigui en sentit est-oest, en lloc de nord-sud.

Acta Assemblea General Ordinària 2021

Benvolguts socis i sòcies,

Cada any per aquestes dates l’Associació Veïnal del Poble Sec d’Igualada us convoca a l’Assemblea Ordinària. Aquest any, a causa de la pandèmia de la COVID-19 no és possible realitzar-la i a través d’aquest correu, des de la Junta, us volem fer arribar un recull dels actes que hem pogut realitzar durant aquest darrer any.

ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ 2020

L’any 2020 havia de ser molt important per l’Associació, ja que després de la seva reactivació a l’any 2019, volíem consolidar l’entitat al barri. Malauradament degut a la COVID-19, els actes i esdeveniments que teníem previst celebrar els hi vam haver d’anul·lar.

Així i tot, vam voler estar presents al barri, al costat del nostre veïnat i per això vam obsequiar tots els SOCIS amb una mascareta personalitzada amb el logotip de l’associació.

També vam participar amb la Marató de TV3, col·laborant amb el taller de costura del barri, Un Fil Vermell.

Per altra banda, en l’àmbit institucional, hem participat activament de la Comissió de l’estudi de la municipalització de l’Aigua en representació del nostre barri, al costat d’altres associacions veïnals i l’Ajuntament, malauradament aquesta comissió va ser cancel·lada sense cap conclusió final i en aquests moments estem a l’espera que es torni a obrir una altra convocatòria.

Seguint en aquesta línia, també hem col·laborat activament en el procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat. Vam presentar la nostra proposta per al barri, incloent-hi l’ampliació de carril bici i totes les millores de seguretat viària que ja havíem exposat anteriorment.

IL·LUMINACIÓ NADALENCA

Un dels projectes més il·lusionant d’aquest 2020, ha estat la il·luminació nadalenca de molts carrers del nostre barri. Amb la col·laboració dels comerços, comunitats de veïns, empreses i la participació de l’Ajuntament, hem aconseguit adquirir 2 panells LED amb la imatge de l’antic logotip de l’Associació.

QUOTES

La Junta, al no poder celebrar l’Assemblea, no ha pogut presentar el balanç econòmic ni informar sobre l’import de la quota proposada per al 2021. Recordar que l’any 2020, no es va cobrar cap quota, i que les activitats de l’Associació s’han pogut realitzar gràcies a les aportacions voluntàries de veïns, comerços, empreses, comunitats i la subvenció de l’Ajuntament.

Per aquest any 2021, i amb la intenció d’anar recuperant lentament l’activitat normal de l’Associació la quota familiar anual que proposa la Junta és de 10 eur. Com veureu aquests dies ja estem informant via correu electrònic, xarxes socials i bustiada com es pot efectuar el pagament.

ESTAT ECONÒMIC DE L’ENTITAT

La impossibilitat de celebrar l’Assemblea impedeix la presentació de la situació comptable de l’entitat. Davant d’aquesta situació, la Junta ha acordat presentar en la propera assemblea presencial el balanç econòmic del 2020.

Informar que l’estat de comptes de la nostra associació esta sempre a disposició de tots el socis que el sol·licitin.

Propostes per millorar el nostre barri a la via pública


Informar-vos que arran de les diferents propostes rebudes a la nostra Associació us comuniquem que el passat 6 de febrer ens vam reunir amb els regidors de l’Ajuntament d’Igualada, el Sr. Miquel Vives i la Sra. Patricia Illa per fer una passejada pel nostre barri i parlar de diferents punts que afecten la via pública.
Per tal de mantenir-vos informats us fem arribar un breu resum de tots els punts que vam estar parlant.
Aprofitem per agrair-vos els vostres comentaris per continuar treballant pel nostre barri.

LOTERIA I❤️POBLE SEC

Ja hem posat a la venda la LOTERIA de l’Associació Veïnal del Poble Sec!!!

Si en voleu, ja podeu adquirir-la a qualsevol dels comerços col·laboradors del nostre barri

Gràcies per la vostra col·laboració i molta sort!!!

PASTISSERIA PLÀ  – XARCUTERIA IBAÑEZ – LA CAFETERIA SOLER – PAPERERIA L’AVET – FORN DEL POBLE SEC

Cuidem-nos! Tot per la Salut del nostre barri

Informar-vos que davant aquesta situació que estem vivint actualment la nostra Associació vol fer un pas endavant per la salut del nostre barri, és per això que us volem obsequiar amb una mascareta FFP2   I ♥ Poble Sec

És una mascareta feta i pensada per tots vosaltres, per garantir la vostra salut i el de cada un dels membres de la vostra família. És per això que volem que la portis, perquè la teva protecció també és la de totes les veïnes i veïns del nostre barri.

Ús desitgem de nou que entre tots i totes superem ben aviat aquesta situació i que us afecti el mínim possible, convençut que així serà per seguir gaudint del nostre barri i de la seva gent.

Informar-vos que davant aquesta situació que estem vivint actualment la nostra Associació vol fer un pas endavant per la salut del nostre barri, és per això que us volem obsequiar amb una mascareta FFP2 I ♥ Poble Sec És una mascareta feta i pensada per tots vosaltres, per garantir la vostra salut i el de cada un dels membres de la vostra família. És per això que volem que la portis, perquè la teva protecció també és la de totes les veïnes i veïns del nostre barri.

Reunió amb l’Ajuntament

Us comuniquem que el passat 24 de juliol 2020, vam fer una reunió amb representants de l’Ajuntament d’Igualada per parlar de diferents punts que ens preocupen del nostre barri, us informem dels punts que vam tractar i un breu resum del què es va poder comentar. Ens podeu fer arribar els vostres comentaris per continuar treballant pel nostre barri.

Propostes al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.igd

Informar-vos que la nostra Associació va col·laborar amb el procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat, vam presentar una sèrie de propostes pel nostre barri arran de les diferents peticions que hem anat tenint aquests darrers dies. Totes aquestes propostes les podem en marcar en 3 apartats:
1 – Crear un carril bici a tot el districte del Pla de Sant Magí.
2 – Regulació d’aparcaments de motocicletes a les voreres.
3 – Propostes arranjament voreres per prioritzar al vianant

Vam fer un estudi de com ens agradaria que fos el carril bici al districte del Pla de Sant Magí, prioritzant la connexió dels diferents centres educatius amb les vies principals de la nostra ciutat. A continuació us presentem un planell amb la proposta presentada:

2 – Regulació d’aparcaments de motocicletes a les voreres.

En els darrers dies hem detectat un augment d’aparcament de motos a les voreres del nostre barri, és per això que demanaríem una reordenació viària que potenciï i preservi un espai segur i confortable per als vianants a la via urbana per mirar de garantir que la ciutadania es pugui moure en les millors condicions de seguretat possibles i mantenir la distància de seguretat establerta pel Covid.

Volem fer  servir com a exemple dues localitzacions del nostre barri amb realitats molt diferents però que per diferents motius acaben sent igual d’incòmodes a l’hora de facilitar el trànsit de vianants per la vorera:

 • Pizzaklam -> Local situat a l’Av. Balmes, 90. Fan servei a domicili en l’àmbit de la restauració i sempre acaben aparcant les seves motocicletes a sobre de la vorera per falta d’espai a la calçada. En aquest tram de l’Av. Balmes la vorera és de 4mts d’amplada i si hem de treure els 2,2 mts que fan servir les motos ens trobem amb menys de 1,8mts d’espai disponible per poder passar durant els 10mts que ocupen les 7 i 8 motos que normalment hi ha. A tot això s’hi suma el trànsit de vianants que té aquesta zona comercial que fa que, tant els veïns que viuen allà com els que hi passen no acabin de sentir-se bé amb aquesta situació.
 • Correus -> Local situat al Carrer Piera, 6. El veïnat de la zona s’ha queixat que durant el dia a vegades es troben les motos aparcades a la vorera, tenint en compte que aquesta te 3mts d’amplada es fa molt difícil poder facilitar el trànsit de vianants en aquest tram. Per la nostra part ens hem reunit amb el responsable de l’oficina de correus d’Igualada perquè ens expliqués la realitat del problema que tenen en el dia a dia. Ens han comentat que tot i tenir un aparcament exclusiu per ells de càrrega i descarrega, molta gent aparca el seu cotxe allà mateix en comptes de fer-ho al pàrking que tenen al davant. Aquest fet provoca  que quan ve el seu camió o les motocicletes que fan servir per repartir no puguin aparcar. D’altra banda ens han comentat que la seva hora punta de càrrega i descarrega és de 9 a 10h del matí i de 14 a 15h, es en aquest horari quan més falta fa poder disposar d’aquest aparcament.

Al mateix temps veiem necessari disposar de més places d’aparcament per a motocicletes per evitar la massificació d’aquestes a les voreres. Ja que hem detectat que no hi ha suficients llocs on s’han fet i no s’està fent un bon us de l’espai.

 

3 – Propostes arranjament voreres per prioritzar al vianant

 • Passatge Colomer:

Proposem eliminar les places de pàrquing que tenim a la pujada del Passatge Colomer per poder donar més amplada a les voreres, normalment es una via bastant transitada per als vianants que venen de l’Estació Vella i volen accedir a la part alta del nostre barri. En aquest moment tenim voreres de 0.7mts d’amplada que impossibiliten el creuament amb un altre persona.

 • Carrer de Carme Verdaguer i de la Salut:

Proposem arranjar les voreres per tal de complir amb les recomanacions establertes per la Diputació de Barcelona, on s’especifica que l’amplada útil ha de ser de 90cm i en el cas que hi hagi accessos amb entrada de vehicles (guals) aquesta hauria de ser de 130cm. Aquest carrer te una amplada de 6,5mts per una vorera de 85cm tot i havent entrada de pàrquing.

 • Carrer Òdena:

El Carrer Òdena es un carrer molt transitat, tant per vehicles com per als vianants, el fet de tenir una forta pendent de baixada i al mateix temps estret fa que a vegades tinguis la sensació que si el cotxe se’n va una mica pots arribar atropellar amb a algú. Proposem fer una pacificació d’aquesta via amb una amplada de vorera mes segura de la que tenim ara que es de 0,5mts.

 • Carrer Sant Francesc d’Assís:

Proposem fer servir com exemple la solució que s’ha fet al Carrer Mariano Cuiner amb l’ampliació de la vorera al cantó on no tenim vehicles aparcats, d’aquesta forma aconseguim millorar el pas dels vianants per la vorera. El carrer Sant Francesc d’Assís te pràcticament les mateixes mides d’amplada, 7mts per 0,9mts de vorera a cada cantó i hem vist que li podem donar la mateixa solució.

Seguretat Viària Ctra. Manresa

Informar-vos que vàrem fer arribar un escrit a l’Ajuntament d’Igualada, el passat 9 de Gener 2020, on s’exposen un resum de les propostes rebudes a la nostra Associació per part del veïnat que viu a la Ctra. de Manresa. Un cop estudiades les propostes vàrem veure que totes s’emmarcaven dins de l’apartat de Seguretat Viària amb la qual cosa creiem necessari trobar una solució a aquest tema com més aviat millor.

Propostes per millorar el nostre barri

Informar-vos que per donar veu al nostre barri, aquests dies hem mantingut reunions amb els diferents partits polítics del consistori, per traslladar les diferents propostes que hem anat recollint durant aquests últims mesos. Agrair la bona predisposició per part de tots ells, a l`hora d’escoltar-nos i també per compatir fórmules per treballar tots plegats, per millorar el nostre entorn i fer del nostre barri un espai millor per viure.

Acta Assemblea General Ordinària 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.