Actuacions al barri

Queixa veïnal Parc Garcia Fossas

Informar-vos que vàrem fer arribar un escrit a l’Ajuntament d’Igualada, el passat 29 d’Agost, on s’exposava un resum de les queixes rebudes a la nostra associació per part del veïnat que viu al voltant del parc del Garcia Fossas. Segons ens han explicat estant cansats de la situació que pateixen dençà que algunes bandes de joves han fet d’aquest espai el seu punt de trobada, fent un mal ús de l’espai públic i les consequents molèsties deguts al soroll,  sobretot a les nits. També hem adjuntat un arxiu fotogràfic amb un recull d’instantànies que ens han fet arribar els veïns dels diferents blocs d’habitatges afectats on es pot apreciar l’estat en què va quedar el Parc del Garcia Fossas. Agraïm a l’Ajuntament d’Igualada, la seva ràpida resposta per tornar a recuperar aquest espai pintant de nou les parets. Tot i saber que és, possiblement, una solució temporal ja que, el problema no està del tot resolt. Ens han informat que s’està fent un seguiment per intentar disminuir i/o erradicar en la mesura del possible aquests actes bandàlics.

Us anirem informant a mida que tinguem notícies.

Queixa veïnal per la quantitat de Coloms al Barri

Informar-vos que vàrem fer arribar un escrit a l’Ajuntament d’Igualada, el passat 4 de Setembre, on s’exposa un resum de les queixes rebudes a la nostra associació per part del veïnat que viu a la part alta de l’Avinguda Barcelona, segons ens han explicat, se senten impotents davant la “plaga de coloms” que pateixen des de fa anys i que últimament s’ha vist agreujada. També hem adjuntat arxiu fotogràfic amb un recull d’instantànies que ens han fet arribar el veïnat dels diferents blocs d’habitatges afectats i és pot veure l’estat de com es troben en aquests moments.

És per tot això que agraïm a l’Ajuntament d’Igualada, la seva col·laboració col·locant un dispensador anticonceptiu per a coloms al parc del Garcia Fossas e informar que al mateix temps s’està fent un seguiment de la natalitat d’aquestes aus per obtenir dades reals de la problemàtica que hi ha a la nostra ciutat i mirar de reduir-la al màxim.

Suggeriment per posar bancs al Carrer Lleida

El passat 11 de Novembre vàrem informar a l’Ajuntament d’Igualada, que ens havia arribat la petició per part del veïnat que viu a la part alta de l’Avinguda Barcelona que els hi agradaria poder gaudir de  bancs situats en diferents punts del carrer Lleida, de la mateixa manera que en el seu dia ja és va instal·lar un al principi d’aquest carrer.

El motiu principal d’aquesta petició es poder fer parades per descansar una mica quan han de pujar amb la compra que han fet al Mercat de la Masuca, les fortes pendents que té aquest carrer dificulten el desplaçament que ha de fer la gent gran al seu lloc de compra habitual, d’igual manera els hi pot passar als veïns de la zona baixa quan obrin el centre comercial Esclat. És per aquest motiu que demanem aquest Ajuntament que tingui en compte aquests suggeriments i instal.li aquests bancs per fer de la nostra ciutat un espai molt més amable.

Ara fa uns dies ens vam adreçar a vosaltres per informar-vos de la petició feta a l’Ajuntament d’Igualada per posar bancs a la pujada del carrer Lleida, avui ja hem pogut veure ateses les nostres peticions. Seguim fent barri!

Projecte d’il.luminació de Nadal del nostre barri

Informar-vos que aquests dies hem estat treballant per poder engegar el projecte d’il·luminació de Nadal del nostre barri. De moment i amb els recursos que hem pogut diposar hem fet el tram de l’Avinguda Barcelona que està entre el Forn Alemany i la cafeteria Soler. El nostre objectiu és poder arribar més lluny i ja estem treballant conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada per mirar de quina forma podem instal·lar més llums al nostre barri de cara a l’any vinent.
També volem agrair la confiança que heu dipositat amb aquest projecte tan enriquidor, estem molt contents de la bona acollida que ha tingut per part de tot el veïnat i també dels comerços de zona i de l’Ajuntament d’Igualada.
Al mateix temps volem aprofitar per informar-vos que l’encesa oficial la farem aquest dilluns dia 2 de desembre a les 20h, davant de l’edifici de la Caixa. Serà un acte al que esteu convidats a gaudir amb tots nosaltres.

Seguretat Viària Ctra. Manresa

Benvolgut Soci,

Informar-vos que vàrem fer arribar un escrit a l’Ajuntament d’Igualada, el passat 9 de Gener on s’exposen un resum de les propostes rebudes a la nostra Associació per part del veïnat que viu a la Ctra. de Manresa. Un cop estudiades les propostes vàrem veure que totes s’emmarcaven dins de l’apartat de Seguretat Viària amb la qual cosa creiem necessari trobar una solució a aquest tema com més aviat millor.