Ornaments Nadalencs al barri

Ens agradaria informar-vos del projecte d’il·luminació Nadalenca del nostre barri d’enguany, en el qual hi hem estat treballant les darreres setmanes.
A diferència del que ja es va fer l’any passat, aquest any hem promogut l’ampliació de la decoració Nadalenca del barri i hem volgut portar-ho a terme gràcies a la bona rebuda d’aquesta proposta per part del veïnat i els comerços de la zona.
Amb aquest projecte el que volem és donar llum a aquestes dates tan especials. És per això que s’ha fet un sobreesforç econòmic i una petita inversió per poder recuperar aquesta alegria i intentar sentir-nos una mica millor quan sortim a passejar pel barri.
Dir-vos que aquest projecte ha estat possible gràcies al suport rebut per part de les diferents comunitats veïnals del barri, els comerços i l’Ajuntament d’Igualada.
Si voleu col·laborar a títol particular i ajudar-nos amb el finançament d’aquest projecte encara podeu fer-ho adreçant-vos a la nostra Associació o bé al comerç col·laborador SILXAMA a l’Av. Barcelona, 21 i fer la vostra aportació voluntària.

Makingoff:

Que hi ha darrere d’un bon projecte quan els primers comencen a les 8 i els últims acaben a les 21h? ganes, il·lusió, col·laboració, participació…. tot per fer del nostre barri un lloc més agradable!

Millores a la via pública

Crear un camí segur al voltant dels centres educatius.

Creiem molt important continuar amb la tasca de camí segur que ja s’ha iniciat en altres centres educatius de la nostra ciutat i és per això que voldríem sol·licitar la instal·lació de mesures de seguretat al principal accés de l’escola Garcia Fossas situat a la Ctra. de Manresa, ja que en aquests moments creiem que són insuficients.

Avui ja hem pogut veure ateses les nostres peticions.

Agraïm a l’Ajuntament d’Igualada que hi hagi col·locat mesures de seguretat al principal accés de l’escola Garcia Fossas, tal com s’havia demanat des del veïnat. Seguim fent barri!

 

Millores a la carretera de Manresa

Vam rebre queixes per part dels usuaris de la Carretera Manresa que els dies de pluja sempre es fan tolls al llarg de tota la vorera que va des de l’escola Garcia Fossas fins al carrer del Dr. Joan Lladó, provocant esquitxades per part dels cotxes cap als vianants.

Vam demanar a l’Ajuntament una revisió de l’estat de la calçada per determinar que es pot fer per evitar aquestes retencions d’aigua i acabar d’una vegada amb el malestar del veïnat a l’hora de fer servir aquesta vorera en dies de pluja.

Avui ja hem pogut veure ateses les nostres peticions.

Agraïm a l’Ajuntament d’Igualada que hagi fet l’arranjament d’aquesta calçada tal com s’havia demanat des del veïnat, per tal de solucionar l’acumulació d’aigua en aquesta via i acabar així amb les molèsties que aquest fet ocasiova. Seguim fent barri!

Arranjaments de les voreres

Hem traslladat a l’Ajuntament les queixes que hem rebut del veïnat que diàriament passen per unes de les voreres que hi ha al carrer Capellades, a tocar amb l’escola Monalco, i al carrer de la Salut. Per aquestes voreres fa més d’un any que no poden passar les persones amb mobilitat reduïda perquè hi ha una tanca de 15 mts de llargada al mig de la vorera en el cas del carrer de Capellades i la vorera totalment aixecada, incidencies que pertanyen a obres de vivendes privades.

Demanem la retirada d’aquest tancament per tal de poder lliurar l’espai corresponent a la via pública i l’arranjaments d’aquestes voreres per així facilitar el pas per a tots els seus usuaris, i no haver d’esperar a la finalització de l’obra, ja que és una vorera força transitat per les famílies que han d’accedir al recinte escolar.

Avui ja hem pogut veure ateses les nostres peticions.

És per això que agraïm l’arranjament d’alguns dels trams de les voreres dels carrers Capellades, Salut i Mestre Muntaner per tal de facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda, ja que és una vorera força transitada per les famílies que han d’accedir als recintes escolars i comercials. Seguim fent barri!

Acondicionament del pàrquing de la Sagrada Família.

Vist l’ús habitual i continuat del recent aparcament públic que està situat al costat de l’església de la Sagrada familia, el veïnat de les rodalies ens han traslladat un parell de queixes sobre l’acondicionament d’aquest pàrquing:

  1. Les molèsties que ocasiona  la pols que s’origina amb el trànsit diari, donat que el pàrquing no està asfaltat.
  2. Per contra , els dies de pluja  provoquen retencions d’aigua al cap davall de les places a tocar de la Ctra. de Manresa, que converteixen la zona en un fangal impracticable.

Sol·licitem un estudi tècnic per determinar quines mesures s’haurien d’aplicar per eliminar aquest problema.

Avui ja hem pogut veure ateses les nostres peticions. Seguim fent barri!

Agraïm que la zona blanca de la parròquia de la Sagrada Família sigui asfaltada, tal com s’ha demanat des del veïnat, per resoldre les molèsties que ocasiona la pols que s’origina amb el trànsit diari i el fangal dels dies de pluja, Gràcies Ajuntament d’Igualada.

Suggeriment per posar bancs al Carrer Lleida

El passat 11 de Novembre 2019, vàrem informar a l’Ajuntament d’Igualada, que ens havia arribat la petició per part del veïnat que viu a la part alta de l’Avinguda Barcelona que els hi agradaria poder gaudir de  bancs situats en diferents punts del carrer Lleida, de la mateixa manera que en el seu dia ja és va instal·lar un al principi d’aquest carrer.

El motiu principal d’aquesta petició es poder fer parades per descansar una mica quan han de pujar amb la compra que han fet al Mercat de la Masuca, les fortes pendents que té aquest carrer dificulten el desplaçament que ha de fer la gent gran al seu lloc de compra habitual, d’igual manera els hi pot passar als veïns de la zona baixa quan obrin el centre comercial Esclat. És per aquest motiu que demanem aquest Ajuntament que tingui en compte aquests suggeriments i instal.li aquests bancs per fer de la nostra ciutat un espai molt més amable.

Ara fa uns dies ens vam adreçar a vosaltres per informar-vos de la petició feta a l’Ajuntament d’Igualada per posar bancs a la pujada del carrer Lleida, avui ja hem pogut veure ateses les nostres peticions. Seguim fent barri!

Queixa veïnal per la quantitat de Coloms al Barri

Informar-vos que vàrem fer arribar un escrit a l’Ajuntament d’Igualada, el passat 4 de Setembre 2019, on s’exposa un resum de les queixes rebudes a la nostra associació per part del veïnat que viu a la part alta de l’Avinguda Barcelona, segons ens han explicat, se senten impotents davant la “plaga de coloms” que pateixen des de fa anys i que últimament s’ha vist agreujada. També hem adjuntat arxiu fotogràfic amb un recull d’instantànies que ens han fet arribar el veïnat dels diferents blocs d’habitatges afectats i és pot veure l’estat de com es troben en aquests moments.

És per tot això que agraïm a l’Ajuntament d’Igualada, la seva col·laboració col·locant un dispensador anticonceptiu per a coloms al parc del Garcia Fossas e informar que al mateix temps s’està fent un seguiment de la natalitat d’aquestes aus per obtenir dades reals de la problemàtica que hi ha a la nostra ciutat i mirar de reduir-la al màxim.

Queixa veïnal Parc Garcia Fossas

Informar-vos que vàrem fer arribar un escrit a l’Ajuntament d’Igualada, el passat 29 d’Agost 2019, on s’exposava un resum de les queixes rebudes a la nostra associació per part del veïnat que viu al voltant del parc del Garcia Fossas. Segons ens han explicat estant cansats de la situació que pateixen dençà que algunes bandes de joves han fet d’aquest espai el seu punt de trobada, fent un mal ús de l’espai públic i les consequents molèsties deguts al soroll,  sobretot a les nits. També hem adjuntat un arxiu fotogràfic amb un recull d’instantànies que ens han fet arribar els veïns dels diferents blocs d’habitatges afectats on es pot apreciar l’estat en què va quedar el Parc del Garcia Fossas. Agraïm a l’Ajuntament d’Igualada, la seva ràpida resposta per tornar a recuperar aquest espai pintant de nou les parets. Tot i saber que és, possiblement, una solució temporal ja que, el problema no està del tot resolt. Ens han informat que s’està fent un seguiment per intentar disminuir i/o erradicar en la mesura del possible aquests actes bandàlics.
Us anirem informant a mida que tinguem notícies.

Agraïm a l’Ajuntament d’Igualada, la seva ràpida resposta per tornar a recuperar aquest espai pintant de nou les parets. Tot i saber que és, possiblement, una solució temporal ja que, el problema no està del tot resolt. Ens han informat que s’està fent un seguiment per intentar disminuir i/o erradicar en la mesura del possible aquests actes bandàlics.
Us anirem informant a mida que tinguem notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *